Nieuws

Aanschaf jubileumboeken van HVV Laakkwartier

boekoverhandiging

Het bestuur van de stichting ‘HVV Laakkwartier in de Maatschappij’ heeft enkele tientallen jubileumboeken aangeschaft om deze te schenken aan donateurs en relaties. “Het boek ‘Een leven lang HVV Laakkwartier’ is een unieke interviewbundel van betrokkenen uit het heden en verleden”, zegt voorzitter van de stichting Jan Willem Wigt. “We vonden het daarom een aansprekend idee om dit boek te schenken aan een aantal personen die nauw betrokken zijn bij onze stichting voor wie het ook door Corona een bijzondere periode is. Ook wij zijn aan handen en voeten gebonden als het gaat om onze activiteiten en het steunen van projecten in de wijk en bij de vereniging Laakkwartier. We hopen in dit opzicht net als velen op betere tijden. Dit boek geeft iedereen, die HVV Laakkwartier een warm toedraagt, een blij gevoel met daarbij een hunkering naar het verenigingsleven”.

“Het is een fraai boekwerk geworden”, vult Rolf Veringmeier aan. “Een compliment aan de makers en iedereen die erbij betrokken was. Als lid van HVV Laakkwartier en penningmeester/bestuurslid van onze stichting is dit boek een aanrader”.

Foto: Auteur Bart Bakker reikt een exemplaar uit aan voorzitter Jan Willem Wigt. Op de achtergond kijkt bestuurslid Rolf Veringmeier toe.

Via de website www.laakkwartier.nl is het boek overigens te bestellen.