Nieuws

Beauty voor ouderen

beautydag-voor-ouderen-laakkwartier

“Ouderen voelen zich opeens jaren jonger’

De Stichting ‘Laakkwartier in de Maatschappij’ organiseerde gisteren in samenwerking met het ROC Mondriaan een Beautydag voor ouderen uit de wijk Laak.
“Maar liefst 30 ouderen lieten zich verwennen door de leerlingen van de opleiding ‘Uiterlijke Verzorging’ van het ROC Mondriaan”,zegt Bram Poons namens de stichting.
“Het was dan ook een bijzonder geslaagde middag. De ouderen nuttigden ook nog een gezamenlijke lunch waar ze van genoten.
Na afloop voelden ze zich door de behandelingen jaren jonger. Kortom, het was voor hen een geweldig dag”.

Samenwerking tussen ROC Mondriaan en Stichting HVV Laakkwartier in de Maatschappij

Samen een leuke dag maken

2 april 2019

In een mooi samenwerkingsverband hebben twee scholen afgelopen vrijdag 32 ouderen een heel geslaagde middag bezorgd. Studenten van de School voor Uiterlijke verzorging en van de School voor Dienstverlening, Zorg en Welzijn Den Haag hebben deze mensen uitgenodigd om in Moncafé gezellig samen te eten en bij MonBizz Hair konden ze allemaal terecht voor een kappersbehandeling. Sommige dames vertelden dat ze zich na de kapbeurt jaren jonger voelden.De Stichting ‘HVV Laakkwartier in de Maatschappij’ is al een tijdje een goede bekende van de School voor Dienstverlening, Zorg en Welzijn Den Haag. Studenten van die school verzorgen nog altijd een gezond ontbijt voor voetballertjes van HVV Laakkwartier. Ook voor oudere mensen zet de Stichting zich in door regelmatig leuke activiteiten voor hen te organiseren.