Nieuws

‘Bijzondere wijze van maatschappelijke betrokkenheid’

hvv.betrokkenheid

Najib el Mahdaoui zorgde bij HVV Laakkwartier voor een bijzonder moment. De filiaalmanager van de Jumbo supermarkt aan de Laakweg in Den Haag zorgt er voor dat de complete meidenafdeling van de voetbalvereniging voortaan in fraaie presentatiepakken kan rond lopen. Bij de uitreiking van de eerste presentatiepakken had hij nog een verrassing in petto. Bij inlevering van een voucher met het presentatiepak aan bij de Jumbo aan de Laakweg krijgt iedere lid van de meidenafdeling van Laakkwartier een wedstrijdbal.

“Zowel de schenking van de presentatiepakken als de wedstrijdballen is een mooi gebaar”, reageert HVV Laakkwartier voorzitter Ron Jansen. “We kennen elkaar overigens van een jubileumactie. In het kader van het honderd jarig bestaan van de club heeft er een (spaar)actie met jubileumballen plaatsgevonden. Zodoende raakten we met elkaar in gesprek. Daar is dit aansprekende project voor onze meidenafdeling uit voortgekomen. Het geeft de trots van de club weer als je ziet hoe de meiden hiermee omgaan. Ze zijn bijzonder enthousiast en hebben al aangegeven dat hun ouders voortaan naar de Jumbo moeten gaan. Zowel voor de Jumbo als voor HVV Laakkwartier creëren we een win-win situatie. Zo komt er spelenderwijs ook enige klandizie voor de Jumbo tot stand”.

Najib el Mahdaoui toont de wedstrijdbal die de speelsters bij inlevering van een voucher kunnen krijgen. 

Betrokkenheid

Tijdens de uitreiking van de eerste presentatiepakken gaf Najib el Mahdaoui aan een goed gevoel te hebben bij deze schenking. “We tonen op deze wijze onze maatschappelijke betrokkenheid”, reageert Najib el Mahdaoui. “We willen graag iets terug doen voor de lokale samenleving. Ik kom zelf uit een Marokkaanse cultuur waarbij saamhorigheid hoog in het vaandel staat. Mijn ouders hebben me opgevoed door goed te zijn voor je medemens. Van kleins af aan heb ik bepaalde normen en waarden meegekregen. Alleen kun je weliswaar hard gaan, maar samen bereik je veel meer. Dat tracht ik in mijn werk ook uit te dragen. Vandaar deze sponsoring voor de meiden van HVV Laakkwartier”.

Ambitie

Voor de nabije toekomst wil Najib el Mahdaoui wellicht de samenwerking met HVV Laakkwartier verder intensiveren. “Ik overweeg om alle leden van de jeugdafdeling van de club van presentatiepakken te voorzien”, zegt hij. “Dat is de gehele uitstraling compleet. Ik zie dat HVV Laakkwartier bereid is om samen te werken en dat binnen de  vereniging een groot gevoel van saamhorigheid heerst. Ik vind dat echt mooi”.“We gaan hiervoor binnenkort een begroting maken”, aldus Ron Jansen. “Hoe mooi zou het zijn als jeugdleden bij thuis- en uitwedstrijden in dezelfde presentatiepakken van het sportmerk Quick rondlopen?”.