Nieuws

Gezellig ondernemersontbijt in Laak

Gezellig ondernemersontbijt in Laak

Ron Jansen, voorzitter van HVV Laakkwartier, heeft vanochtend een jubileumboek ‘Een Leven lang Laakkwartier’ aan wethouder Saskia Bruines aangeboden. Zij was te gast tijdens een ondernemersontbijt voor Laak, dat grenst aan Rijswijk, in het clubgebouw van de voetbalvereniging. Tijdens haar openingswoord ging de economie-wethouder even kort in op de laatste ontwikkelingen van ondernemend Den Haag.

Bedriifscontactfunctionaris Jurienne Hollaar was namens de gemeente gastheer van de ochtend. Voorzitter BLF Kees Herweijer vertelde kort over alle ontwikkelingen.

In aanwezigheid van stadsdeeldirecteur Lawrence Eghosa, Saskia Bruines en burgemeester Jan van Zanen was er dan ook sprake van een geslaagd ondernemersontbijt met als thema  ‘Verbinding’.

Ook Jan van Zanen maakte van de gelegenheid gebruik om met diverse ondernemers uit Laak even bij te praten. Hij hield zelf ook een korte betoog.

Tijdens het ontbijt waren er dan ook acht korte pitches van en voor ondernemers uit de wijk, met als doel de samenwerking tussen het Haagse bedrijfsleven en de gemeente te versterken. Aansluitend was er gelegenheid om te netwerken. Alle aanwezigen kregen overigens een jubileumboek van HVV Laakkwartier aangeboden. Auteur Bart Bakker heeft de boeken persoonlijk gesigneerd. Vrijwilligers van HVV Laakkwartier en Middin verzorgden het ontbijt.