Nieuws

Jeugd geniet van ontbijt op de club

Ontbijt.lawka10

Een bijzonder moment was de kick off voor de ontbijtsessies voor de jeugdspelers van HVV Laakkwartier!

Binnen HVV Laakkwartier en de Stichting HVV Laakkwartier in de Maatschappij is het idee ontstaan om de thuisspelende teams voorafgaand aan de wedstrijd gezamenlijk te laten ontbijten. Hoe kan je immers goed presteren met een eventueel lege maag?
Daarnaast is zo’n ontbijt uiteraard zeer bevorderlijk voor de teamspirit!

Voor dit, in Nederland unieke, project is onze Stichting op zoek gegaan naar partners die dit mooie project mogelijk zouden kunnen maken.
ROC Mondriaan en partner van de Stichting, de Rabobank, zijn benaderd en reageerden beide zeer enthousiast. ROC Mondriaan produceert middels haar leerlingen de ontbijtpakketjes en de Rabobank bleek bereid de pilot financieel mogelijk te helpen maken.

Onze stichting is maar wat trots op partners als deze, zonder daarbij uiteraard haar andere donateurs te kort te willen doen. Ook is er uiteraard dank verschuldigd aan de vrijwilligers die het vervoer van de pakketten op de vrijdag voorafgaand aan de wedstrijddag en het uitdelen op de zaterdagochtend zelf mogelijk maken.

Namens het ROC Mondriaan was mevrouw Jacqueline van der Plas en namens de Rabobank de heer Hans Zunderdorp bij de kick off aanwezig. Beiden werden door jeugdvoorzitter Kees van der Hoorn in een korte toespraak bedankt voor hun bijdrage.