Nieuws

Laakkwartier start met G-voetbal

Sandra van Koningsbrugge (directeur Stichting Sportbelang Gehandicapten) en Ron Jansen (voorzitter HVV Laakkwartier) ondertekenen onder toeziend van de spelers van het G-Team het convenant.

Onlangs ondertekenden, onder toeziend oog van de spelers, Sandra van Koningsbrugge (directeur Stichting Sportbelang Gehandicapten) en Ron Jansen (voorzitter HVV Laakkwartier) het convenant waarmee de aanmelding van twee G teams een feit was

“We zijn ontzettend trots dat wij per seizoen 2022/2023 starten met twee G voetbal teamOnlangs ondertekenden, onder toeziend oog van de spelers, Sandra van Koningsbrugge (directeur Stichting Sportbelang Gehandicapten) en Ron Jansen (voorzitter HVV Laakkwartier) het convenant waarmee de aanmelding van twee G teams een feit was”, aldus het bestuur van HVV Laakkwartier. 

De spelers en ouders werden welkom geheten waarna gelijk de nieuwe tenues werden gepast. Het tenue voor beide teams is beschikbaar gesteld door onze Stichting Laakkwartier in de Maatschappij. Tevens zal de Rabobank, een gewaardeerde sponsor van de vereniging en de stichting, als shirtsponsor op het shirt staan. Grote dank aan de Stichting en de Rabobank.

Aansluitend kregen de spelers een rondleiding waarna ze gingen omkleden in de kleedkamer van het 1e elftal gevolgd door een 1e training op het hoofdveld onder leiding van trainer Jeroen Feijen. Het mooiste moment van deze avond kwam door onze JO-15 welke spontaan een partij speelden tegen de G voetballers. Het was schitterend om te zien hoe de acceptatie en interactie tussen beide ontstond. Een kippenvelmoment voor alle aanwezigen. De avond werd afgesloten op de tribune met toespraken van Sandra van Koningsbrugge, trainer Jeroen Feijen en Ron Jansen. De spelers van de G teams en heel HVV Laakkwartier kijken nu al uit naar de start van het seizoen.